THOR Nieuwjaarsloop

Wandeltochten en hardloopevenement op 1 januari 2023

Ook toe aan wat beweging na de feestdagen? Op de eerste dag van het nieuwe jaar bieden wij u de mogelijkheid om het jaar sportief van start te gaan. Wij hebben voor u een klaverblad van 3 routes die u kunt wandelen. Start vanaf het Thorhonk, na elke route komt u terug op het Thorhonk en kunt u aan een volgende route beginnen.

De routes hebben afstanden van ongeveer 6, 8 en 10 km. Bij het lopen van de 3 routes heeft u een sportieve uitdaging van ongeveer 25 km.

De routes lopen door bos en polderlandschap. Na de wandeling kunt u in het Thorhonk gezellig nagenieten van uw geleverde prestatie en toasten op het nieuwe jaar.

Wij bieden u de mogelijkheid om de routes via beschrijving en wandelknooppunten of via gps te lopen. Als u de gpx bestanden vooraf wil ontvangen dan kunt u deze aanvragen t/m 30 december 18.00 uur door een mail te sturen naar j.spooren@home.nl

Online inschrijving vanaf 15 december tot 30 december 18.00 uur via de website van KWBN of ga direct naar het  digitale inschrijfformulier.

Kosten deelname bij voorinschrijving

KWBN leden                     €3,50

Niet KWBN leden             €4,50

THOR leden hoeven zich niet voor in te schrijven.

Kosten deelname bij dag inschrijving

KWBN leden                     €4,50

Niet KWBN leden             €5,50

THOR leden                     gratis deelname

Alle deelnemers ontvangen bij start een consumptiebon 

Starttijden

6 km   09.00 uur

8 km   08.30 uur

10 km 08.30 uur

U kunt zich na de wandeling tot 13.30 afmelden in het Thorhonk

Voor de hardlopers: er is een Nieuwjaarsloop van 6 en van 10 km. Gratis voor THOR-leden en 4 euro voor niet-leden. Nodig ook gerust iemand uit om mee te lopen! De start is om 11.00u en inschrijven kan ter plaatse vanaf kwart over 10.