THOR-Atleten in de prijzen op Nationale Indoorwedstrijd D en C Junioren

In het weekend van 24 en 25 februari werd in Apeldoorn de Nationale indoorwedstrijd gehouden voor de leeftijdscategorie onder 14 en 16 jaar. In totaal reisden er 1.268 atleten af naar Apeldoorn. 

Vanuit THOR Roosendaal deden 16 atleten mee aan deze wedstrijd en maar er werden liefst 7 medailles door deze atleten gewonnen. 

Vanuit THOR Roosendaal deden 16 atleten mee aan deze wedstrijd en maar er werden liefst 7 medailles door deze atleten gewonnen. 

Op zaterdag was het aan de atleten onder 14 jaar. Er kwamen 4 atleten uit voor het polsstokhoogspringen en dat ging erg goed! Annelin van den Biggelaar (U14) wist zelfs een wedstrijdrecord neer te zetten met 2,75 meter: wat natuurlijk goed was voor goud. Haar broer Sebastiaan van den Biggelaar (U13) won ook goud met maar liefst 2,40 meter. Feline Broekema (U13) verdiende goud op dit nummer met een sprong van 2,10 meter en Thomas Blom (U13) pakte met een sprong van 2,00 meter het brons. 

Annelin van den Biggelaar kwam ook uit op het kogelstoten en won daar een gouden medaille met een stoot van 11,91 meter. Sebastiaan van den Biggelaar ging naar huis met een bronzen medaille op het verspringen met 4,19 meter. 

Op zondag was het Marit Verschuren (onder 16 jaar) die naar huis ging met het brons op kogelstoten met een persoonlijk record van 11,49 meter. 

Vanuit THOR haalden diverse atleten de halve of hele finales van onderdelen. Bente Brouwers liep een spectaculaire finale op het 60 meter horden in een tijd van 10,20 sec en werd daarmee 5e. Evi van Nes liep een hele goede 1.000 meter en eindigde daarmee op de 6e plaats. 

Andere atleten die in actie kwamen dit weekend waren Thijs Verschuren (hoogspringen), Thijmen van den Bergh (Verspringen, 1000 meter, 150 meter), Daniel Schuller (1500 meter), Alejandro Martinez Wiericx (kogelstoten), Mayte Martinez Wiericx (kogelstoten), Eline Terhell (hoogspringen, kogelstoten), Cato Vis (60 meter, kogelstoten), Yasmine de Rijk (600 meter, 60 meter horden) en Charlotte Stuifmeel (verspringen, 60 meter)

En de eerder genoemde atleten deden ook nog andere onderdelen: Bente Brouwers (kogelstoten), Sebastiaan van den Biggelaar (60 meter), Thomas Blom (Kogelstoten, verspringen), Feline Broekema (hoogspringen, kogelstoten).

Bekijk hier de resultaten