THOR Opstartcursus hardlopen - VOL

Wie wil er niet vitaal blijven en/of worden? Nu beginnen met sporten is misschien wel het beste besluit dat je kunt nemen voor het nieuwe jaar. Een nieuw jaar gaat vaak gepaard met goede voornemens. Mocht je nog geen keuze hebben gemaakt dan kunnen we je wellicht helpen met een keuze om in beweging te komen. De OPSTARTCURSUS HARDLOPEN, die is begonnen op woensdag 11 januari 2023 is helaas helemaal VOL! 

Atletiek- en recreatiesportvereniging THOR gaat op woensdag 11 januari wederom – en wel voor de 28e keer !! - met de opstartcursus hardlopen beginnen.  Een uitgelezen kans voor diegene die eens kennis willen maken met het recreatieve hardlopen maar ook voor aspirant lopers die voornemens zijn zich in 2023 in te schrijven voor de “10 km van Roosendaal”. 

We zullen je laten ervaren dat SAMEN BEWEGEN je zowel op sportief als op sociaal gebied veel brengt ! Je wereld wordt een stukje groter, je ontmoet nieuwe mensen en je bent samen bezig met bewegen op een verantwoord niveau dat bij je past!

Wil jij ook ontdekken hoe leuk en gezellig samen bewegen kan zijn?

Stuur een mail naar opstartcursus@thor-roosendaal.nl Je ontvangt dan van ons nadere info en de benodigde formulieren om in te schrijven.

De trainingen worden gehouden op woensdagavond en zondagochtend. De cursus wordt eind maart afgesloten met een afstandsloop van 6 km.  Bij voldoende belangstelling kan er vervolgens nog in aparte groepen door getraind worden naar de “10 km van Roosendaal”.

Naast de uitgebreide informatie over deze cursus op de website www.thor-roosendaal.nl zal er door THOR op vrijdag 16 december as. vanaf 19:00 nog een extra informatieavond in het Thorhonk op sportpark Vierhoeven georganiseerd worden. Belangstellenden zijn vrij om daar binnen te lopen en aanvullende informatie te vragen. 

Na afloop van deze avond bestaat er ook de mogelijkheid om in te schrijven.  De cursus kosten bedragen € 85,- en dienen bij de inschrijving te worden voldaan middels afgifte van een machtiging.